Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Uitjes Valkenswaard

Ook zo’n zin om erop uit te gaan, lekker naar buiten en genieten van de natuur? Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en de drukke maatschappij. Het is tijd voor een dagje uit bij Dagje uit Eindhoven! Een gezinsuitje, vriendenuitje, familieuitje of gewoon lekker erop uit in Brabant, dat maakt niet uit. Eventjes stilstaan en leuke dingen doen met elkaar, dat is een goede reden om samen een dagje uit te organiseren!

Dagje uit Eindhoven

Bij Dagje uit Eindhoven bent u dan aan het goede adres. Dagje uit Eindhoven is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen te Valkenswaard. Sinds 1982 organiseert Rofra de leukste dagjes uit in Eindhoven en Valkenswaard voor bedrijven, groepen, scholen én ook voor particulieren. Want niet alle activiteiten van Rofra zijn voor groepen. Zo hebben we een aantal leuke en betaalbare uitjes voor individuen en voor gezelschappen tot 10 personen. Al deze activiteiten vinden plaats in Valkenswaard. Diverse activiteiten die erg leuk zijn als bijvoorbeeld een gezinsuitje, vriendenuitje, romantisch uitje of bedrijfsuitje voor kleine groepen. Deze uitjes zijn zelfs geschikt voor als u alleen op pad wilt.

Groepsactiviteiten

Bent u met 10 of meer personen dan kunt u kiezen uit alle onderstaande activiteiten maar ook uit nog veel meer activiteiten. Een aantal activiteiten zijn te boeken in Eindhoven. Het overgrote deel vindt plaats in Valkenswaard. In dat geval verwijzen wij u graag door naar de site van Rofra waar wel 101 verschillende groepsactiviteiten en teambuildingsactiviteiten op staan.

Verzamellocatie Valkenswaard

Het startpunt van alle dagjes uit is de prachtige evenementenlocatie ’t Boothuys te Valkenswaard. Gelegen aan de rand van natuurgebied De Malpie kunt u gebruik maken van deze mooie locatie. U kunt hier gratis parkeren, gebruik maken van de toiletten en zelfs douchen als u dat zou willen. Ook kunt u voor of na uw dagje uit plaatsnemen op het terras voor een verfrissend drankje.

Verzamellocatie Eindhoven

Het startpunt van diverse groepsuitjes in Eindhoven is de Stadsbrouwerij. Prachtig gelegen aan de rand van het bruisende centrum, aan de Bleekweg in Eindhoven. U kunt hier ook voor of na uw uitje plaatsnemen op het terras voor een verfrissend drankje.

Alle leuke dagjes uit op een rij:

 

MENU