Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Familie Fototocht

Ludieke fototocht voor het hele gezin!

 

Bent u op zoek naar een leuk uitje voor het gezin? Op een mooie dag lekker de buitenlucht in? Dan is de familie fototocht wellicht iets voor jullie.

Al wandelend ga je met het hele gezin op pad met een tablet richting het centrum van Valkenswaard. Onderweg krijg je een aantal algemene kennisvragen die je moet beantwoorden. Daarnaast krijg je onderweg allerlei leuke foto- en filmopdrachtjes die je uit moet voeren. Lukt het jullie om alle opdrachten te voltooien?

De tablet wijst jullie de weg naar de verschillende opdrachten.

De start- en eindlocatie van deze activiteit is bij ’t Boothuys.

 

Verzamellocatie

Het verzamelpunt voor het tablet spel is bij ’t Boothuys, liggend aan de Molenstraat 203A in Valkenswaard. Hier kunt u gratis parkeren, gebruik maken van de toiletten en zelfs douchen als u wilt. Op het uitnodigende terras kunt u indien gewenst vooraf of achteraf een drankje nuttigen.

Opmerkingen

De familie fototocht is geschikt voor gezinnen met kinderen. Je betaalt een vaste prijs per groep, dus het maakt niet uit met hoeveel personen je bent. Dit tablet spel is een ludieke wandeltocht door Valkenswaard met behulp van een tablet en vindt plaats in de omgeving Valkenswaard, nabij Eindhoven.

Prijzen Familie fototocht

Per groep
Familie Fototocht
(4-8 personen)
€ 50,00

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en standaard ongevallen verzekering volgens de Vebon

Familie tocht

Een ludieke fototocht voor het hele gezin!

MENU