Slide background

GPS Wandeltochten

 

Wandelen in de mooiste wandelgemeente van Valkenswaard, wie wil dat nou niet een keer meemaken? Dagje uit Eindhoven heeft diverse GPS wandeltochten uitgezet in Valkenswaard. De natuur in Valkenswaard en omgeving is werkelijk prachtig en niet voor niets benoemd tot de mooiste wandelgemeente van Nederland. Kom met uw eigen ogen ontdekken waarom het wandelen in Valkenswaard de moeite waard is. Bij dagje uit Eindhoven kunt u wandelen op een interactieve manier. Zo hebben we verschillende gps wandeltochten uitgezet voor jong en oud. Diverse navigatietechnieken zoals kaart, kompas en GPS zullen u de weg wijzen. Door het beantwoorden van de vragen komt u op het juiste checkpoint en zo vervolgt u de route. Net even iets anders dan een gewone wandeltocht.

Activiteitenkeuze

GPS Country Family

Zin in een avontuurlijk en leuk dagje uit met het gezin? Deze tocht is ideaal voor gezinnen met kinderen. De GPS bepaalt de route en helpt u om naar het volgende checkpoint te gaan. Onderweg zijn er allerlei weetjes te vinden en speciaal voor deze GPS wandeltocht zijn er kids- en ouderopdrachten. De wandelroute is circa 3 kilometer en vindt plaats in het buitengebied van Valkenswaard.
Tijdsduur 1,5 à 2 uur

GPS Country

Geniet van de natuur en ontdek de mogelijkheden van een GPS. Een verrassende wandeling van circa 3 kilometer waarbij de diverse doe- en denkopdrachten de uitkomst bieden naar de volgende locatie.
Tijdsduur 1,5 à 2 uur

GPS Kano Adventure

Heeft u de hele dag de tijd? Combineer dan de GPS wandeltocht met een spetterende kanotocht! U wordt met de bus op een onbekende bestemming gebracht waar u vervolgens zelf uw route mag gaan bepalen. Geen zorgen, de GPS leidt u de weg maar het is van groot belang dat u de vragen goed beantwoord. Pas dan krijgt u inzicht in het volgende waypoint. Eenmaal aangekomen op de opstapplaats van het kanovaren mag u een keuze maken uit 1-persoonskano’s of open Canadese kano’s. Na de instructie kanoot u heerlijk over de prachtige rivier de Dommel en komt u weer aan op het beginpunt van uw activiteit.

Opmerkingen

  • GPS wandeltochten zijn mogelijk vanaf 4 personen.
  • Kijk ook eens naar onze moderne wandeltochten met een tablet zoals Opsporing Verzocht en de Smokkelaar.

Prijzen GPS Wandeltochten

Vanaf 4 personen
GPS Country Family€ 6,50 per persoon
GPS Country€ 6,50 per persoon
GPS Kano Adventure€ 17,00 per persoon

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en standaard ongevallenverzekering volgens de Vebon.

GPS Wandeltochten

GPS wandelen in de mooiste wandelgemeente!

MENU