Slide background

GPS Kano Adventure

Een leuk dagje uit: Ga op zoek naar het kano opstappunt en vaar met een kano over de Dommel terug naar het beginpunt. Een dubbel leuk dagje uit is deze Kano Adventure! U start bij ’t Boothuys in Valkenswaard waar u een instructie krijgt. Aansluitend stapt u in de bus en brengen we u naar een nog onbekende locatie. Vanaf hier gaat u met of zonder GPS al wandelend op zoek naar het kano opstappunt in Borkel. De route loopt dwars door het prachtige natuurgebied De Malpie. U kunt zich laten leiden door een route op papier of u kiest voor de moderne en avontuurlijke variant; de GPS. Door de vragen te beantwoorden krijgt u voor elk goede antwoord de juiste navigatiepunten. Als u alle vragen goed heeft, komt u uit bij het kano opstappunt. Vanaf hier krijgt u een duidelijke instructie over veiligheid, peddeltechniek en milieu en vervolgens kanoot u zelfstandig terug naar het beginpunt in Valkenswaard.

Activiteitenkeuze

De Kano Adventure is een leuk dagje uit met een wandeltocht èn een kanotocht in Valkenswaard. Het is mogelijk om de wandeltocht uit te breiden met een GPS. Houdt u van meer actie dan wandelen dan kunt u ook kiezen voor een fiets, tandem, mountainbike of step om het kano opstappunt te zoeken.

Kledingadvies

Voor het wandelen of fietsen adviseren we gemakkelijke kleding en stevige schoenen. Kanoën betekent niet automatisch nat worden maar toch adviseren wij voor de zekerheid een handdoek, brillentouwtje voor brildragers en een extra setje kleding. De reservekleding kunt u het beste in de auto laten liggen. Draag sportieve kleren en schoenen die nat mogen worden. Liever geen slippers. Het is verstandig om waardevolle spullen thuis te laten. In de zomermaanden kunnen er muggen zitten in de bossen en is anti-muggenspray aan te raden. Ook zonnebrand is aan te raden.

Tip

Liever geen zin in wandelen? Vervang de GPS wandeltocht door een step- of mountainbiketocht per GPS

Prijzen GPS Kano Adventure

Vanaf 4 personen
GPS Kano Adventure€ 19,50 per persoon
Al onze prijzen zijn inclusief BTW en standaard ongevallenverzekering volgens de Vebon

(GPS) Kano Adventure

Dubbelleuk dagje uit!

MENU