Slide background

Step huren

 

Er zijn verschillende soorten steppen in de verhuur, bij Dagje uit Eindhoven kunt u de sportieve kickbike step huren. Dit is een soort ATB step waarmee u hard kunt steppen en lange afstanden kunt maken. Dankzij de banden van deze step kunt u er gemakkelijk mee off the road steppen. Het voorwiel is groter dan het achterwiel en het stuur ziet er hetzelfde uit als van een mountainbike. U kunt met deze step heerlijk door de bossen steppen en zo de omgeving verkennen op een andere manier. De step is geschikt voor volwassenen en voor kinderen vanaf ongeveer 8 haar. Een leuke activiteit als gezinsuitje met oudere kinderen.

Verzamellocatie

Wilt u graag een Kickbike step huren? Dat kan vanaf de hoofdlocatie van Dagje uit Eindhoven. De hoofdlocatie is ’t Boothuys, Molenstraat 203A te Valkenswaard. Als u 10 of meer kickbike steps wilt huren dan is het mogelijk om tegen transportkosten te steps te brengen naar uw locatie.

Kledingadvies

Wij adviseren u om gemakkelijke en sportieve kleding te dragen, eventueel in laagjes zodat u kleren uit kunt doen als u het warm krijgt. Draag sportieve schoenen waar u gemakkelijk mee kunt afzetten.

Tip

Maak er een sportieve dag van en combineer het steppen met een spetterende kanotocht. Dit kan als twee losse activiteiten kanovaren en steppen maar ook als uitdagende zoektocht met de GPS Kano Adventure per step. U gaat met behulp van een GPS en de kickbike step op zoek naar het kano opstappunt in Borkel. Dwars door de bossen vindt u de kortste weg naar de opstapplaats daar aangekomen ruilt u de step in voor een kano. Dit kan een open Canadese kano of een 1-persoonskano zijn. Na de instructie over peddeltechniek, veiligheid en milieu kanoot u terug naar het beginpunt van uw steptocht. Een sportief dagje uit voor het hele gezin!

Prijzen step huren

Step huren€ 9,50 per step
GPS Kano Adventure per step€ 28,00 per persoon

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en standaard ongevallenverzekering volgens de Vebon.

 

 

Step huren Eindhoven

Een sportief dagje uit op stoere kickbike steps!

MENU