Mountainbike huren

 

Zin in een sportief dagje uit? Bij Dagje uit Eindhoven is het mogelijk om één of meerdere mountainbikes te huren in de omgeving van Eindhoven. Mountainbiken of ATB-en zoals het ook wel wordt genoemd, is een sportieve activiteit. Je fietst met deze stoere fietsen niet over de weg maar voornamelijk over smalle bospaadjes, kleine heuvels, zanderige zandpaden en hobbelige slingerpaadjes. De 24 versnellingen zorgen ervoor dat je elk paadje en elke hindernis goed kunt nemen. Een helm mag je kosteloos gebruiken en raden wij ook zeker aan maar het is niet verplicht. Vooraf wordt een instructie gegeven waarbij je leert omgaan met de mountainbike. Een mountainbike huren bij Dagje uit Eindhoven gaat per dag. Het is mogelijk om één of meerdere mountainbikes te huren voor meerdere dagen. De mountainbikes hebben geen klikpedalen en beschikken ook niet over een bidonhouder.

 

Activiteitenkeuze

Vanaf de hoofdlocatie in Valkenswaard zijn er twee routes uitgezet, een van ongeveer 20 kilometer en een van ongeveer 40 kilometer. Beide tochten zijn leuk en uitdagend maar goed te doen. Het grootste gedeelte van de tocht gaat door bossen en zandpaden.

De leukste routes kun je vinden via route.nl. Hierop staan ook allerlei leuke plekjes en terrasjes weergegeven, waar je onderweg een tussenstop kunt maken.

 

Prijzen mountainbike huren

Mountainbike huren€ 17,50 per mountainbike
Gebruik helmgratis

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en standaard ongevallenverzekering volgens de Vebon.

 

Reserveren? Neem snel contact met ons op.

Mountainbike huren Eindhoven

Een sportief dagje uit door de bossen

mountainbike huren eindhoven