Rondleiding met bierproeverij

 

Een ontvangst met een proefglas speciaalbier in ons Proeflokaal in Eindhoven. Vervolgens een rondleiding door de Stadsbrouwerij van Eindhoven. Daarna nog een kijkje nemen bij “De Bottle Distillery”, waar likeuren worden gestookt met onze bieren. Uiteraard worden hier de likeuren ook geproefd!

 

Rondleiding met kleine proeverij:

Wij ontvangen u met een proefglas bier in ons Proeflokaal. Vervolgens leiden we u rond door de Stadsbrouwerij in Eindhoven en zult u het gehele brouwproces doorlopen van A tot Z. Daarna krijgt u nog een kijkje in “de Bottle Distillery”, waar likeuren worden gestookt met onze bieren. Uiteraard laten wij hier u hier 1 van de likeuren proeven.
We eindigen de rondleiding weer in het Proeflokaal en zullen u daar 2 eigen gebrouwen bieren laten proeven onder het genot van bijpassende hapjes.

(Inclusief 3 bieren, 1 likeur, hapjes en rondleiding)

Tijdsduur: 2 uur

 

Bierproeverij met rondleiding:

Laat u verrassen in het Proeflokaal van de Eindhovense Bierbrouwerij onder leiding van een echte bierspecialist. Onze specialist neemt u mee in de wereld van de eigen gebrouwen speciaalbieren. U proeft 5 verschillende soorten bieren waarbij passende hapjes worden geserveerd om de smaken nóg beter te laten uitkomen. Een 2 uur durende proeverij vol heerlijkheden en vooral gezelligheid.

(Inclusief 5 bieren, 1 likeur, food pairing en rondleiding)

Tijdsduur: 2,5 uur

 

De bierproeverij met rondleiding is een leuke en vooral erg gezellige activiteit die het hele jaar door bij Rofra geboekt kan worden. Natuurlijk ook ideaal voor de wintermaanden.

 

Prijzen:

Bierproeverij met rondleiding (2,5 uur):
Vanaf 10 personen: € 27,50 per persoon

Rondleiding met kleine bierproeverij (2 uur):
Vanaf 10 personen: € 16,00 per persoon

Bierproeverij met rondleiding in Eindhoven

Laat u verrassen door de lekker biersoorten, bijpassende hapjes en neem een kijkje in de brouwerij!

Bierproeverij met rondleiding
bierproeverij met rondleiding Eindhoven
Bierproeverij met hapjes Eindhoven
Bierproeverij Eindhoven