Slide background

Solex rijden

 

Solex rijden bij dagje uit Eindhoven is een uniek en ontspannend dagje uit. Met een klassieke solex toert u door de mooiste wandelgemeente van Nederland, Valkenswaard. Comfortabel zittend op het brede zadel voelt u de wind suizen. Met een topsnelheid van 25 kilometer per uur heeft u genoeg tijd om te genieten van alles om u heen! Na een uitgebreide instructie, waarbij techniek en veiligheid aan de orde komt, gaat u zelfstandig op deze nostalgische brommertjes uit de jaren ’60 rijden. Als u de aangereikte route volgt, passeert u de mooiste plekjes van de Kempen en natuurlijk ontbreken hierbij de nodige terrasjes niet.

Activiteitenkeuze

U kunt kiezen uit een solex tour van 2 uur of van 3 uur. U gaat zelfstandig een route rijden door de omgeving van Valkenswaard. De verzamellocatie is ’t Boothuys gelegen aan de Molenstraat 203A te Valkenswaard. Vanaf 10 personen kunt u tegen een meerprijs een instructeur mee laten rijden.

Kledingadvies

We adviseren u om gemakkelijke kleding te dragen en stevige schoenen. Ook is het raadzaam om kleren aan te trekken die vies mogen worden.

Opmerkingen

  • Minimale leeftijd is 16 jaar
  • U dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of geldig brommercertificaat
  • De borg is € 50,00 per solex en dient u op de dag zelf contant te voldoen.
  • We vragen u oude kleding te dragen, er bestaat een kans om vuil te worden. Dit is op eigen risico.
  • Ook ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag

Motorrijtuigen

Bij gemotoriseerde activiteiten is standaard ongevallenverzekering volgens de Vebon inbegrepen. Uiteraard zijn alle gemotoriseerde voertuigen die gebruik maken van de openbare weg verzekerd volgens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM).

Prijzen Solex rijden

Tot 10 personenVanaf 10 personen
Solex rijden 2 uur€ 28,50 p.p.€ 26,50 p.p.
Solex rijden 3 uur€ 35,00 p.p.€ 33,00 p.p.

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en standaard ongevallenverzekering volgens de Vebon.

Solex rijden

Uniek dagje uit op klassieke brommertjes!

MENU