Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Locaties

‘t Boothuys; de nieuwe evenementenlocatie in Valkenswaard

Dagje uit Eindhoven maakt gebruik van de prachtige evenementenlocatie Brabant ’t Boothuys in Valkenswaard. Sinds 2013 staat dit mooie gebouw van Rofra Sportieve Arrangementen aan de rand van natuurgebied De Malpie en dus ook in de mooiste wandelgemeente van Nederland!

De naam ’t Boothuys past helemaal bij het evenementenbureau Dagje uit Eindhoven en Rofra Sportieve Arrangementen. Zowel buiten als binnen hebben we het thema doorgevoerd met onder andere een prachtige bar van een echte boot. Het fraaie gebouw ligt te midden van ruim 10.000 m2 nieuwe natuur passend in de traditionele omgeving van de Venbergse Watermolen. Alle faciliteiten kunt u hier vinden, zoals een ruime ontvangst- en presentatieruimte, luxe kleedkamers met douches, uitgebreide toiletgroepen en voldoende gratis parkeerkeergelegenheid. Kortom: de ideale locatie voor het begin van uw kanotocht over de Dommel, een avontuurlijke groepsactiviteit of voor zomaar een feestje. U kunt naar wens voor, tijdens of na uw activiteit plaatsnemen op het uitnodigende terras voor een verfrissend drankje.

Activiteitenkeuze

‘t Boothuys biedt verschillende cateringmogelijkheden op aanvraag aan. Zo kunt u kiezen voor een sfeervol ontvangst, een lekkere lunch en een gezellig diner. Dit alles is mogelijk vanaf 10 personen.

Ook voor personeelsfeesten, jubilea, recepties en andere feesten kunt u in ‘t Boothuys terecht. Bel voor de uitgebreide mogelijkheden naar 040 204 25 93, of kom gewoon gezellig een keer langs!

 

feest locatie brabant
Boothuys bar
evenementenlocatie brabant
douchen na het kanoen
vergaderruimte eindhoven
bedrijfsuitje eindhoven

Stadsbrouwerij Eindhoven; startlocatie voor diverse uitjes in Eindhoven

Dagje uit Eindhoven maakt gebruik van de prachtige locatie bij de Stadsbrouwerij in Eindhoven. De stadsbrouwerij is gelegen aan de Bleekweg in Eindhoven aan de rand van het bruisende centrum in Eindhoven. Binnen enkele minuten staat u in het centrum!

De stadsbrouwerij beschikt over een mooie horecalocatie, wat ’s avonds dient als restaurant. Je kunt hier terecht voor bierproeverijen, rondleidingen, maar ook om gezellig ’s avonds te dineren.

Bierproeverij met hapjes Eindhoven
Bierproeverij Eindhoven
bierproeverij Eindhoven
MENU