Locaties

Evenementenlocatie Brabant – Valkenswaard

Dagje uit Eindhoven is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen. Zij zijn gevestigd bij de prachtige evenementenlocatie ’t Boothuys in Valkenswaard. Sinds 2013 staat dit mooie gebouw aan de rand van natuurgebied De Malpie.

De naam ’t Boothuys past helemaal bij het evenementenbureau van Rofra Sportieve Arrangementen. Zowel buiten als binnen is het thema doorgevoerd met onder andere een prachtige bar van een echte boot. Alle faciliteiten vind je hier, zoals een ruime ontvangst- en presentatieruimte, luxe kleedkamers met douches, uitgebreide toiletgroepen, een speelweide voor de kids en voldoende gratis parkeergelegenheid. Kortom: de ideale locatie voor het begin van een kanotocht over de Dommel, een avontuurlijke groepsactiviteit of voor zomaar een feestje. Je kunt naar wens voor, tijdens of na uw activiteit plaatsnemen op het uitnodigende terras voor een verfrissend drankje.

Activiteitenkeuze

‘t Boothuys biedt verschillende cateringmogelijkheden op aanvraag aan. Zo kun je kiezen voor een sfeervol ontvangst, een lekkere lunch en een gezellig diner. Dit alles is mogelijk vanaf 10 personen. Ook voor personeelsfeesten, jubilea, recepties en andere feesten kun je in ‘t Boothuys terecht. Bel voor de uitgebreide mogelijkheden naar 040 204 25 93 of kom gewoon gezellig een keer langs!

 

feest locatie brabant
Boothuys bar
dagje uit corona

Startlocaties activiteiten Eindhoven Centrum

Voor de activiteiten in het centrum van Eindhoven maakt Dagje uit Eindhoven gebruik van diverse start- en terugkomlocaties. Dit zijn verschillende horecazaken gevestigd in het centrum van Eindhoven. Met de volgende horecazaken hebben wij een samenwerking:

  • Loods 61 – Gevestigd aan de Kleine Berg. Ideaal voor een bedrijfsuitje in Eindhoven. Diverse mogelijkheden om indoor uitjes te doen of te kiezen voor een citygame door de stad. Voor of na de activiteit kun je hier terecht voor een lunch, borrel, diner of feestavond.
  • Eetcafé Barney’s – Een leuk eetcafé in het centrum, vlakbij het Centraal Station van Eindhoven. Meerder indoor ruimtes voor (grote) groepen. Je kunt hier genieten van een heerlijk tapas arrangement of 3 gangen diner voor een mooie prijs!
  • De Stadsbrouwerij – Gelegen aan een super locatie vlakbij het van Abbe Museum. De stadsbrouwerij is een mooie startlocatie voor een citygame. Ook beschikken zij over een restaurant, proeflokaal en aparte ruimte voor groepen.
  • At the Movies – Eetcafé vlakbij het Centraal Station van Eindhoven. Wil je hier een drankje nuttigen, borrelen of genieten van een driegangen diner? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Door een grote bovenverdieping voor groepen kunnen hier ook indoor activiteiten worden gedaan, zoals een spelshow of de fungames!
  • Berlage Kitchen & Bar – Gevestigd op de Kleine Berg. Na een van onze activiteiten kun je bij de Berlage terecht voor een borrel, lekker eten, gezellige high tea of gewoon een goede kop koffie! In de zomermaanden kun je hier genieten op het grote terras.
Bierproeverij met hapjes Eindhoven
Bierproeverij Eindhoven
bierproeverij Eindhoven