Organisatie

Ruime ervaring met leuke uitjes in Brabant

Dagje uit Eindhoven is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen. Meer dan 35 jaar geleden begon Rofra met kanotochten over de Dommel. De afgelopen 38 jaar heeft Rofra zich ontwikkeld tot één van Nederlands grootste specialisten. Dit allemaal op het gebied van recreatieve, sportieve en avontuurlijke en vooral leuke uitjes in Brabant. Inmiddels organiseert Rofra duizenden evenementen per jaar. Dit varieert bijvoorbeeld van een uitdagende kanotocht voor twee personen tot een sport- en speldag voor meer dan 500 personen. Iedereen is welkom bij Rofra.

Lovende recensies

Volgens onze referenties is ruim 93 procent tevreden over de diensten van Rofra. Daar zijn we trots op! Mocht er toch iets mis zijn gegaan dan doen we ons uiterste best om je alsnog tevreden te stellen want we streven natuurlijk naar 100 procent tevredenheid! Afgelopen jaar gaven onze klanten ons gemiddeld een 8,5. Recensies van klanten kunt u hier vinden.

Kwaliteit als norm

Zorgdragen voor kwalitatief hoogwaardige diensten is één van de belangrijkste doelstellingen van ons bedrijf. Mede daarom is Rofra aangesloten bij VeBON. Deze vereniging stelt kwaliteitseisen aan haar leden bij het organiseren van sportieve activiteiten. Tevens is Rofra lid van Recron.

Oog voor veiligheid

Rofra is sinds 2001, als één van de eerste buitensportbedrijven in Europa, TÜV gecertificeerd. Dit betekent dat Rofra beschikt over een gedocumenteerd veiligheidssysteem conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm. Deze norm stelt strenge eisen aan zowel inkoop en onderhoud van materiaal, als aan begeleiding en instructie van groepen.

Locaties

Rofra heeft verschillende eigen locaties in de omgeving van Valkenswaard. De hoofd locatie bevindt zich aan de Molenstraat en bestaat uit het kantoor, horecalocatie ’t Boothuys en het evenemententerrein. Hier worden diverse activiteiten georganiseerd. Denk aan een Sterrenslag zeskamp, Robinson Spelen en diverse verhuur zoals solexen, fietsen, mountainbikes en tabletgames. Na de activiteit kan er gewoon gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches. Daarnaast bezit Rofra een outdoorterrein van meer dan 40.000m² gelegen in de uitlopers van het Westerhovense bos. Dit gebied is onder andere ingericht voor onder andere de Free Choice Survival, Slag bij Waterloo en Paintballen.

Uitgebreide keuze

Er is een ruime keuze uit binnen- en buitenactiviteiten met een recreatief, sportief of avontuurlijk karakter. Ook wat betreft catering, entertainment, vergaderfaciliteiten en personenvervoer biedt Rofra tal van mogelijkheden.

Optimale beleving

Continu verbetert en vernieuwt dagje uit Eindhoven en Rofra Sportieve Arrangementen haar programma’s (klik hier voor ons complete aanbod aan groepsactiviteiten). De beleving blijft zo optimaal. Daarnaast zullen onze goed opgeleide en enthousiaste medewerkers er alles aan doen om van uw dag een bijzondere dag te maken.

evenementenlocatie brabant
dagje uit corona