Organisatie

Ruime ervaring met leuke uitjes Brabant

Dagje uit Eindhoven is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen. Meer dan 35 jaar geleden begon Rofra met kanotochten over de Dommel. De afgelopen 35 jaar heeft Rofra zich ontwikkeld tot één van Nederlands grootste specialisten op het gebied van recreatieve, sportieve en avontuurlijke en vooral leuke uitjes Brabant. Inmiddels organiseert Rofra duizenden evenementen per jaar, variërend van een uitdagende kanotocht voor twee personen tot een sport- en speldag voor meer dan 500 personen. Iedereen is welkom bij Rofra. We hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten en nu we zoveel verschillende activiteiten en doelgroepen hebben, willen we het voor jou als klant duidelijker maken. Elke doelgroep en ook sommige leuke activiteiten hebben een eigen website gekregen. Dagje uit Eindhoven is er daar eentje van.

Lovende recensies

Volgens onze referenties is ruim 93{a9f32aedf1ba25d11c29ab2cc1c64bb66b16827db0da75f5868c8478eccb2eb9} tevreden over de diensten van Rofra. Daar zijn we trots op! Mocht er toch iets mis zijn gegaan dan doen we ons uiterste best om je alsnog tevreden te stellen want we streven natuurlijk naar 100{a9f32aedf1ba25d11c29ab2cc1c64bb66b16827db0da75f5868c8478eccb2eb9} tevredenheid! Recensies van klanten kunt u hier vinden.

Kwaliteit als norm

Zorgdragen voor kwalitatief hoogwaardige diensten is één van de belangrijkste doelstellingen van ons bedrijf. Mede daarom is Rofra aangesloten bij VeBON, de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland. Deze vereniging stelt kwaliteitseisen aan haar leden bij het organiseren van sportieve activiteiten. Tevens is Rofra lid van Recron.

Oog voor veiligheid

Rofra is sinds 2001, als één van de eerste buitensportbedrijven in Europa, TÜV gecertificeerd. Dit betekent dat Rofra beschikt over een gedocumenteerd veiligheidssysteem conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm. Deze norm stelt strenge eisen aan zowel inkoop en onderhoud van materiaal, als aan begeleiding en instructie van groepen.

Locaties

Rofra heeft verschillende eigen locaties in de omgeving van Valkenswaard. De hoofdlocatie bevindt zich aan de Molenstraat en bestaat uit het kantoor, horecalocatie ’t Boothuys en het evenemententerrein. Hier worden diverse activiteiten georganiseerd. Denk aan een Sterrenslag zeskamp, Robinson Spelen en diverse verhuur zoals solexen, fietsen, mountainbikes en tabletgames. Na de activiteit kan er gewoon gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches. Daarnaast bezit Rofra een outdoorterrein van meer dan 40.000m² gelegen in de uitlopers van het Westerhovense bos. Dit gebied is onder andere ingericht voor Free Choice Survivals , Slag bij Waterloo en Paintball.

Uitgebreide keuze

Er is een ruime keuze uit binnen- en buitenactiviteiten met een recreatief, sportief of avontuurlijk karakter. Ook wat betreft catering, entertainment, vergaderfaciliteiten en personenvervoer biedt Rofra tal van mogelijkheden.

Optimale beleving

Continu verbetert en vernieuwt dagje uit Eindhoven en Rofra Sportieve Arrangementen haar programma’s (klik hier voor ons complete aanbod aan groepsactiviteiten). De beleving blijft zo optimaal. Daarnaast zullen onze goed opgeleide en enthousiaste medewerkers er alles aan doen om van uw dag een bijzondere dag te maken.

evenementenlocatie brabant