De Smokkelaar

Unieke wandeltocht; De Smokkelaar

 

In Valkenswaard is de drugssmokkel al jarenlang een begrip. Helaas kan de politie ondanks allerlei onderzoeken de drugshandel maar niet oplossen. Willen jullie helpen om de drugshandel in Valkenswaard op te rollen, door te ontdekken wie de drugshandelaar is en welke drugs het meeste wordt gesmokkeld middels deze unieke wandeltocht?

Tijdens deze unieke wandeltocht, ga je met een tablet vol aanwijzingen en hints op pad. Door vragen en opdrachten goed uit te voeren, krijg je ook hints en aanwijzingen die kunnen leiden naar de drugshandelaar en de meest gesmokkelde drugssoort.

Wie arresteert de juiste verdachte? En vindt de meest gesmokkelde drugssoort? Het tablet spel is geschikt als dagje uit voor volwassenen en oudere kinderen. In groepjes van ongeveer 4 à 6 personen krijg je één tablet mee.

 

Verzamellocatie

Het verzamelpunt voor het tablet spel is bij ’t Boothuys, liggend aan de Molenstraat 203A in Valkenswaard. Hier kun je gratis parkeren, gebruik maken van de toiletten en zelfs douchen als je wilt. Op het uitnodigende terras kun je indien gewenst vooraf of achteraf een drankje nuttigen.

Opmerkingen

De Smokkelaar is mogelijk vanaf 4 personen waardoor dit ook een geschikt uitje is voor kleine groepen of gezinnen. Dit tablet spel is een unieke wandeltocht door natuurgebied de Malpie met behulp van een tablet en vindt plaats in de omgeving Valkenswaard, nabij Eindhoven.

Prijzen de Smokkelaar

Vanaf 4 personen
de Smokkelaar€ 16,50 per persoon

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en standaard ongevallen verzekering volgens de Vebon

Tabletgame de Smokkelaar

Een unieke wandeltocht met tablet