De Verdwenen Verrekijker

Zijn jij en je vriendjes echte speurneuzen? Dan is de tablet game De Verdwenen Verrekijker echt iets voor jullie!

Ga samen opzoek naar de verrekijker van Boswachter Michael, hij heeft jullie hulp hard nodig. Al wandelend gaan jullie op pad met een tablet, opzoek naar de verdwenen verrekijker. Onderweg krijgen jullie een aantal doe en denk vragen die je moet uitvoeren of beantwoorden. Voor deze tocht heb je een goed geheugen nodig en een echte speurneus!

Lukt het jullie om de verrekijker terug te vinden?

De opdrachten zijn vooral geschikt voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. De start- en eind locatie van deze activiteit is ’t Boothuys. Daarnaast is deze activiteit te boeken vanaf 4 personen maar ook zeker geschikt als kinderfeestje. Trommel je vriendjes dus op en vindt de verrekijker op tijd!

Verzamellocatie

Het verzamelpunt voor De Verdwenen Verrekijker is ’t Boothuys Molenstraat 203A in Valkenswaard. Hier kun je gratis parkeren, gebruik maken van de toiletten en zelfs douchen als je wilt. Op het uitnodigende terras kun je indien gewenst vooraf of achteraf een drankje nuttigen.

Opmerkingen

Dit tablet spel De Verdwenen Verrekijker is mogelijk vanaf 4 personen waardoor dit ook een geschikt uitje is voor kleine groepen of gezinnen. Dit tablet spel is een wandeltocht met behulp van een tablet en vindt plaats in de omgeving Valkenswaard, nabij Eindhoven.

Prijzen Tablet spel De Verdwenen Verrekijker

Vanaf 4 personen
De Verdwenen Verrekijker€ 11,50 per persoon

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en standaard ongevallen verzekering volgens de Vebon

 

Tablet game De Verdwenen Verrekijker

Speurneuzen met je vriendjes voor een leuk dagje uit

unieke wandeltocht