Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Uitjes Eindhoven

Ook zo’n zin om een leuke activiteit te gaan doen, lekker naar buiten en genieten van de omgeving? Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en de drukke maatschappij. Het is tijd voor een dagje uit bij Dagje uit Eindhoven! Een groepsuitje of bedrijfsuitje? Al vanaf 10 personen kun je een uitje boeken in Eindhoven. Eventjes stilstaan en leuke dingen doen met elkaar, dat is een goede reden om samen een dagje uit te organiseren!

Uitjes in Eindhoven

Bij Dagje uit Eindhoven bent u dan aan het goede adres. Dagje uit Eindhoven is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen te Valkenswaard. Sinds 1982 organiseert Rofra de leukste dagjes uit in Eindhoven en Valkenswaard voor bedrijven, groepen, scholen én ook voor particulieren. Vanuit Eindhoven biedt Rofra diverse groepsactiviteiten aan in het bruisende centrum van de stad. Wilt u een leuke tabletgame doen met uw familie, vrienden of collega’s? Dan bent u bij Dagje uit Eindhoven aan het juiste adres. .

Verzamellocatie Eindhoven

Het startpunt van diverse groepsuitjes in Eindhoven is de Stadsbrouwerij. Prachtig gelegen aan de rand van het bruisende centrum, aan de Bleekweg in Eindhoven. U kunt hier ook voor of na uw uitje plaatsnemen op het terras voor een verfrissend drankje.

Alle leuke dagjes uit op een rij:

MENU