Uitjes Valkenswaard

Ook zo’n zin om erop uit te gaan, lekker naar buiten en genieten van de natuur? Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en de drukke maatschappij. Het is tijd voor een dagje weg bij Dagje uit Eindhoven! Een gezinsuitje, vriendenuitje, familie uitje of gewoon lekker erop uit in Brabant, dat maakt niet uit. Eventjes stilstaan en leuke dingen doen met elkaar, dat is een goede reden om samen een dagje uit te organiseren!

Dagje uit Eindhoven

Dagje uit Eindhoven is onderdeel van Rofra Sportieve Arrangementen te Valkenswaard. Sinds 1982 organiseert Rofra de leukste dagjes uit in Eindhoven en Valkenswaard voor bedrijven, groepen, scholen én ook voor particulieren. Want niet alle activiteiten van Rofra zijn voor groepen. Zo hebben we een aantal leuke en betaalbare uitjes voor individuen en voor gezelschappen tot 10 personen. Al deze activiteiten vinden plaats in Valkenswaard. Diverse activiteiten die erg leuk zijn als bijvoorbeeld een gezinsuitje, vriendenuitje, romantisch uitje of bedrijfsuitje voor kleine groepen. Deze uitjes zijn zelfs geschikt voor als je lekker alleen op pad wilt.

Groepsactiviteiten

Ben je met 10 of meer personen dan kun je ook kiezen voor onderstaande activiteiten, maar daarnaast hebben we een aanbod met nog veel meer activiteiten voor groepen. Een aantal activiteiten zijn ook te boeken in Eindhoven Centrum. Het overgrote deel vindt plaats in Valkenswaard. In dat geval verwijzen wij je graag door naar de site van Rofra waar meer dan 50 verschillende groepsactiviteiten en teambuildingsactiviteiten op staan.

Verzamellocatie Valkenswaard

Het startpunt van alle dagjes uit is de prachtige evenementenlocatie ’t Boothuys te Valkenswaard, gelegen ten zuiden van Eindhoven aan de rand van natuurgebied De Malpie. Je kunt hier gratis parkeren, gebruik maken van de toiletten en zelfs douchen als je dat wil. Ook kun je voor of na een dagje uit plaatsnemen op het terras voor een verfrissend drankje.

Alle leuke dagjes uit op een rij: