Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Tablet spel; Opsporing Verzocht

 

Onlangs werd de Kempen opgeschrikt door een aantal moorden… De politie zit met een raadsel en heeft hulp nodig om deze misdaad op te lossen. Wilt u helpen om de dader te vinden? Met een paar aanwijzingen zoals een speciale krant en een filmpje kunt u de politie op weg helpen tijdens deze spannende wandeltocht.
Bij de zoektocht naar de moordenaar komt een eeuwenoud geheim van Valkenswaard naar boven. Maar de tips en aanwijzingen liggen niet voor het oprapen, door de verschillende vragen en opdrachten goed te beantwoorden komt u steeds een beetje dichterbij de oplossing. Wie arresteert de juiste dader? Het tablet spel is geschikt als dagje uit voor volwassenen en oudere kinderen. In groepjes van ongeveer 4 à 5 personen krijgt u een Samsung tablet mee.

Verzamellocatie

Het verzamelpunt voor het tablet spel is ’t Boothuys Molenstraat 203A in Valkenswaard. Hier kunt u gratis parkeren, gebruik maken van de toiletten en zelfs douchen als u wilt. Op het uitnodigende terras kunt u indien gewenst vooraf of achteraf een drankje nuttigen.

Opmerkingen

Dit tablet spel Opsporing Verzocht is mogelijk vanaf 4 personen waardoor dit ook een geschikt uitje is voor kleine groepen of gezinnen. Dit tablet spel is een wandeltocht met behulp van een tablet en vindt plaats in de omgeving Valkenswaard, nabij Eindhoven.

Prijzen Tablet spel Opsporing Verzocht

Vanaf 4 personen
Opsporing Verzocht€ 15,00 per persoon

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en standaard ongevallen verzekering volgens de Vebon

 

Tablet spel Opsporing Verzocht

Spannend dagje uit met een tablet

MENU