test

Een dagje uit organiseren? Hier vindt u veelgestelde vragen over uw dagje uit

Wilt u een dagje uit organiseren? Om u beter van dienst te kunnen zijn hebben we hier een aantal vragen en tips die u op weg kunnen helpen om een dagje uit te organiseren.

Mag ik zelf eten meenemen?

Ja, dat mag. Onderweg komt u voldoende mogelijkheden tegen om even gezellig te picknicken. We vinden het wel belangrijk dat u alles weer netjes achterlaat en al het afval opruimt. We zijn tenslotte te gast in de natuur en daar willen we allemaal nog lang van kunnen genieten. U mag geen zelf mee gebrachte consumpties nuttigen bij restaurants en dus ook op het terras van ’t Boothuys van Rofra is het niet toegestaan. We hebben picknickbanken in de tuin waar u wel gebruik van mag maken met eigen consumpties.

Kan iedereen altijd meedoen met de activiteit?

Dat is afhankelijk van uw gezelschap. De activiteiten zijn niet zwaar maar zullen misschien wel voor wat spierpijn zorgen als u bijvoorbeeld niet gewend bent om te sporten. Als u al klachten heeft, bijvoorbeeld rugklachten, dan mag u ons altijd om advies vragen of vraag het even aan uw huisarts of het verstandig is om deel te nemen.

Welke kleding kunnen we het beste dragen?

Dat is afhankelijk van de activiteit. Wij adviseren makkelijk zittende kleren die vies mogen worden en schoenen met platte zolen. Voor het kanovaren adviseren wij een extra setje kleren en schoenen, een handdoek en een brilkoortje aan uw bril. Vergeet de zonnebrand niet als de zon schijnt en in het bos kunnen bij warme temperaturen ook veel muggen en horzels zitten daarom adviseren wij ook muggenspray.

Wat is nu het leukste dagje uit?

Tja, wij vinden alles leuk! Tandemfietsen is een verrassende activiteit en geeft veel plezier en dat geldt ook voor kanovaren want dan kan het hele gezin mee. Maar ook solex rijden en de wandeltochten zijn ontzettend leuk om te doen. Het belangrijkste is om gezellig samen op pad te zijn en te genieten van elkaars gezelschap. Een ontspannen uitje is heerlijk in de drukke maatschappij van tegenwoordig. Dus het maakt niet uit wat u kiest als u maar samen geniet. En anders komt u toch een keer alles uitproberen, wij vernemen graag uw reactie :).

Waar moet ik rekening meehouden als ik een dagje uit wil organiseren?

Vragen die u aan u zelf en aan de overige deelnemers kunt stellen zijn: Op welke dag gaan we het dagje uit organiseren? Hoe lang mag het duren? Hoe intensief/sportief mag het zijn? Kan iedereen meedoen? Mogen er kinderen mee? Wat mag het kosten? Betaalt ieder voor zich of maken we een pot? (tip; probeer iedereen vooraf te laten betalen). Nemen we zelf eten en drinken mee of kopen we iets?

Zijn er ook dagjes uit met kinderen?

Ja. Elke beschreven activiteit op deze website is geschikt als dagje uit met kinderen met uitzondering van het solex rijden (minimaal brommercertificaat noodzakelijk). Het leukste dagje uit met kinderen is waarschijnlijk het kanovaren op de Dommel maar ook de GPS wandeltochten zijn geschikt. Het fietsen, tandemfietse en het mountainbiken is voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Fuga magni, tempore a! Sapiente minus, nisi id a mollitia. Nesciunt tenetur et inventore facilis omnis exercitationem, veritatis iste iusto dolore. Commodi.